logohouse

BEZICHTINGSTRIP

RO Spain Real Estate nodigt u uit om de mooiste huizen en omgeving te leren kennen aan de Spaanse kust tijdens een vrijblijvende bezichtigingstrip van 3 dagen.

Om de omgeving en de woningen goed te kunnen beoordelen is het van belang om persoonlijk de sfeer te komen proeven en de projecten te komen bekijken. Vanaf een foto of video krijgt u niet de juiste indruk en gevoel.


BEZICHTIGING COSTA BLANCA/COSTA CALIDA

Aan de hand van uw wensen maken wij een selectie van woningen die voldoet aan uw eisen. Deze sturen wij u digitaal toe zodat u beschikt over volledige en duidelijke informatie betreffende de woningen en omgeving.

Indien u serieuze belangstelling heeft in een of meerdere projecten/woningen danorganiseren wij voor u een inspectietrip.

Tijdens uw inspectietrip laten wij u de omgeving en een selectie woningen zien, leggen wij u alles uit betreffende omgeving, aankoop van een woning in Spanje, belastingen en alles waar u rekening mee dient de houden.

U verblijft in een 4-5 sterrenhotel tegen een speciaal tarief. Bij aankoop van een woning is het gehele verblijf gratis.

Boek uw 3-daagse bezichtingsreis en geniet tijdens uw verblijf van het zonovergoten Spanje.


DAG 1

Uw vertrek naar Spanje waar wij u op komen halen van de luchthaven en laten u de omgeving zien, alsmede verschillende woningen en projecten

DAG 2

We bezoeken de projecten en woningen die uw uiteindelijke voorkeur genieten. Tevens nemen we het gehele koopproces door en waar u allemaal rekening mee dient te houden. Indien u wenst in bij zijn van een aangestelde advocaat.

DAG 3

Na uw zonnig verblijf in Spanje en een goede indruk van omgeving en de woningen, brengen wij u naar de luchthaven, mogelijk als gelukkige eigenaar van uw droomhuis in Spanje!

  • Vlucht niet inbegrepen (deze krijgt u vergoed bij aankoop van een woning)


Voor meer informatie en voorwaarden stuur ons een bericht: Contact opnemen voor bezichtigingstrip

logohouse

Meest populaire woningen

preview property


Prijs vanaf: 545.000€
Meer informatie
preview property


Prijs vanaf: 224.700€
Meer informatie
preview property


Prijs vanaf: 224.000€
Meer informatie
preview property


Prijs vanaf: 279.000€
Meer informatie