Investeerders

Investeren in vastgoed is de veiligste belegging op de middellange en lange termijn. Vastgoed is niet gevoelig voor tijdelijke negatieve situaties, met tegenstelling tot de financiële markten.

Een bijkomend voordeel van het investeren in vastgoed aan de Costa Blanca is dat u aan de ene kant een interessante middellange tot lange termijninvestering doet waarbij uzelf kunt genieten van uw woning en van het heerlijke Middellandse zeeklimaat.

De tijd dat u zelf geen gebruik maakt van de woning, kunt u deze verhuren om zo uw jaarlijkse kosten te dekken en rendement over te houden. Zo geniet u “gratis” van de jaarlijkse prijsstijging van nieuwbouwwoningen aan de Spaanse kust.

Speciaal voor die investeerders die er zeker van willen zijn dat zij een goede aankoop doen zowel als investering als voor eigen gebruik, bieden wij een VERHUURGARANTIE voor het eerste jaar op een selectie appartementen en villa’s waar wij zeker van zijn dat het een juiste verhuurlocatie betreft.

Voorwaarden VERHUURGARANTIE:

  1. 11 maanden staat de woning of appartement ter beschikking van RO Spain Real Estate voor de vakantieverhuur.
  2. Eigenaar kan 1 maand per jaar (buiten het hoogseizoen) zelf gebruik maken van de woning of appartement.
  3. Keuze uit verschillende appartementen en villa’s.

Wij werken samen met verschillende partners voor de vakantieverhuur en schoonmaak, waardoor onze klanten hun woning of appartement zonder zorgen kunnen verhuren.

Bovendien beschikken wij over een eigen service-afdeling, die toeziet op de staat van de woning, tevens worden alle administratieve handelingen voor u verzorgt. Klik hier voor meer informatie PROPERTY CARE.

Meer informatie ontvangen over de woningen en appartementen en de desbetreffende VERHUURGARANTIES? Klik hier.