INVESTEREN IN VASTGOED MET EEN 100% VERHUURGARANTIE

Als we het hebben over een vastgoedinvestering dan zijn twee begrippen van cruciaal belang: zekerheid en rendement. Als investeerder wilt u het liefst uw geld investeren in kwalitatief vastgoed. Dat geeft de meeste zekerheid, maar natuurlijk wilt u ook zeker zijn van het rendement van uw woning.

Wij bij RO Spain Real Estate bieden nu een verhuurgarantie aan op één van onze woningen. Dit is een uniek aanbod en wordt niet door andere partijen aangeboden.

Met de verhuurgarantie bent u vanaf dag één zeker van de jaarlijkse huuropbrengst.

Wanneer de aankoop van uw woning volledig rond is en woning “verhuurklaar”, betaalt RO Spain Real Estate u het volledige bedrag van de jaarlijkse huuropbrengst vooraf, of uw appartement nu verhuurd wordt of niet, u ontvangt het totale huurbedrag.

Na dit eerste jaar garanderen wij u aansluitend hetzelfde voordeel en dit voor 6 maanden lang, daarna krijgt u de sleutel in eigen handen.

HET PROJECT

 Vanaf 189.900€ kunt u al investeren in deze prachtige Mediterrane stijl appartementen met ruime terrassen in Villamartin, Orihuela Costa.

Deze appartementen beschikken over 3 slaapkamers, 2 badkamers met vloerverwarming, ruime eetkamer en een compleet ingerichte keuken mét keukentoestellen. Bovendien zijn de terrassen tot 34 m2 groot.

De beneden appartementen hebben een eigen tuin en de bovenste verdiepingen beschikken over een dakterras met jacuzzi en buiten keuken. Beiden komen met een plaats in de ondergrondse parking van het complex.

Geniet van het heerlijke Middelandse zeeklimaat in de ruime tuin met gemeenschappelijke zwembad, speeltuin en een buiten sportschool.

Gelegen op slechts 2 km van het winkelcentrum La Zenia Boulevard en op slechts enkele minuten van Villamartin Golf.

RETURN ON INVESTMENT

Een investering in een appartement gelegen in het bloeiende Villamartin is de slimste zet naar rendement!

Waar komt het op neer?  De cijfers!

Verkoopprijzen  vanaf €189.900 (excl. 14% aankoopkosten *)

1,5 jaar verhuurgarantie waarvan een huurrendement van €16.000 tot €19.000 (afhankelijk van de woning) vooruitbetaald wordt

Na afloop van de de verhuurgarantie brengt RO Spain Real Estate de huiseigenaren in contact met de keyholders zodat deze de woning zelf kunnen blijven verhuren indien ze dit wensen.

Voordeel:

De moeilijkheid/uitdaging bij het starten van het verhuren van een woning is dat er namelijk nog geen reviews zijn. Doordat u dit het eerste 1,5 jaar uit handen geeft, nemen wij deze uitdaging voor ónze rekening.

Voorwaarden:

De vooruitbetaling gebeurt op het moment dat de woning verhuurklaar is. Dit wil zeggen dat de verhuurlicentie goedgekeurd is, er water, electriciteit en internet is en de woning volledig bemeubeld is. Tevens beddengoed, servies en alles wat bij vakantieverhuur komt kijken.

U kunt tijdens deze periode van 1,5 jaar zelf 1 maand genieten van uw eigen investering met uitzondering van het hoogseizoen (juni t.e.m augustus).

< Terug