Simone Kuipers

Zie jij jezelf al zitten onder de Spaanse zon met een drankje in de hand of de laptop voor je op tafel met uitzicht op zee? Ik wel. Daarom werk ik met regelmaat aan de Costa Blanca en ben ik meerdere malen per jaar in Spanje aan het werk of vakantie aan het vieren. Met een tweede woning in Spanje is beide mogelijk. Wonen & werken is makkelijk: na 2,5 uur vliegen is goede wifi alles wat je nodig hebt.

Sinds 2015 combineren wij wonen en werken in Nederland en in Spanje. In het winterseizoen zijn wij voornamelijk in Spanje en in het zomerseizoen in Nederland.

Zelf heb ik jaren geleden de stap gezet en kocht ik in 2007 een tweede huis als investering. De financiële vrijheid die ik dankzij de huurinkomsten gekregen heb, zorgt ervoor dat ik anderen wil inspireren, motiveren en helpen die hetzelfde willen doen. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring op de vastgoedmarkt en een uitgebreid financieel netwerk. Mijn kennis, ervaring en netwerk wil ik delen met anderen die nieuwsgierig en ondernemend zijn en de juiste stappen willen zetten om te investeren en vooral genieten van vastgoed in Spanje.

Sinds 2019 heb ik als agent / onroerend goed intermediair met kantoor in Utrecht (Bosch en Duin) een strategische samenwerking met full service makelaarskantoor RO Spain Real Estate. De aanpak van RO Spain Real Estate is betrouwbaar, ervaren, verfrissend en persoonlijk. Ook na de koop ben je als klant altijd welkom!

Bel, mail of maak een afspraak bij mij op kantoor in Nederland of Spanje. Ik help je graag verder.

< Terug