Bezichtingstrip RO Spain

RO Spain Real Estate nodigt u uit om de mooiste huizen en omgeving te leren kennen aan de Spaanse kust tijdens een vrijblijvend bezoek van 3 dagen.

Om de omgeving en de woningen goed te kunnen beoordelen is het van belang om persoonlijk de sfeer te komen proeven en de projecten te komen bekijken. Vanaf een foto of video krijgt u niet de juiste indruk en gevoel.

BEZICHTIGING COSTA BLANCA/COSTA CALIDA

Tijdens uw bezoek laten wij u de omgeving en een selectie woningen zien, leggen wij u alles uit betreffende omgeving, aankoop van een woning in Spanje, belastingen en alles waar u rekening mee dient de houden.

U verblijft in een 4 sterrenhotel op een top locatie in het centrum van het bruisende Alicante, tegen een gereduceerd tarief.

Boek uw 3-daagse bezichtiging en geniet tijdens uw verblijf van het zonovergoten Spanje.

Playa de Rodas

 

DAG 1

Uw vertrek naar Spanje waar wij u op komen halen van de luchthaven en laten u de omgeving zien, alsmede verschillende woningen en projecten.

DAG 2

We bezoeken de projecten en woningen die uw uiteindelijke voorkeur genieten. Tevens nemen we het gehele koopproces door en waar u allemaal rekening mee dient te houden. Indien u wenst in bij zijn van een aangestelde advocaat.

DAG 3

Na uw zonnig verblijf in Spanje en een goede indruk van omgeving en de woningen, brengen wij u naar de luchthaven, mogelijk als gelukkige eigenaar van uw droomhuis in Spanje!

1 2 3