Bo & Mike

In 2017 hebben wij het idee opgevat om op zoek te gaan naar een appartement in Alicante centrum. Daarvoor hadden we wel een makelaar nodig die bekend is in die stad.

Op de Second Home beurs in Utrecht zijn wij in gesprek gekomen met Robert van RO-Spain. Het bleek dat Robert een makelaarskantoor heeft in Alicante en daar zelf ook al jaren woont.

Omdat we met Robert een goede klik hadden zijn we een paar weken later naar Alicante gevlogen om met hem een aantal appartementen te bekijken. Tijdens die (gezellige) bezichtigingen met Robert kwamen we tot de conclusie dat nieuwbouw rond Alicante voor ons een betere optie zou zijn.

In een nieuwe bezichtigingsronde, enkele weken later, hebben wij met Robert een paar nieuwbouwprojecten in de buurt van Alicante bezocht.

Al snel vielen wij voor een nieuwbouwproject in El Campello en met de hulp van Robert hebben wij een appartement aangekocht.

Naast de waardevolle aankoop-adviezen die wij van Robert hebben gekregen, heeft hij ons enorm geholpen met andere zaken zoals het verkrijgen van een NIE-nummer, het openen van een bankrekening bij een Spaanse bank en het verkrijgen van een volmacht bij de notaris.

Kortom, met de vakkundige hulp van Robert hebben wij ons stekje onder de zon gevonden!

< Terug