Costa Blanca. Doe-het-zelf winkels.

U heeft via uw makelaar aan de Costa Blanca eindelijk uw droomhuis gevonden. U geniet van het prachtige uitzicht en het heerlijke klimaat. En wilt u toch nog iets veranderen aan uw woning. Ook dat is in Spanje prima mogelijk.

Wist u dat er in Spanje een enorm aanbod is aan bouwmarkten, waar van alles te koop is. Ook zijn er nog de zogenaamde ‘ferreterias’, deze zijn te vergelijken met ijzerwaren winkels. Bijna elk dorp beschikt over een ferreteria. Hier kunt u terecht voor de kleine doe-het-zelf spullen en bijvoorbeeld voor het maken van extra sleutels of andere zaken.

Uw makelaar aan de Costa Blanca zet voor u de bekendste bouwmarkten op een rij. Zo weet u precies wat u waar kunt halen.

Mega Chinos

Dit zijn vaak enorm grote zaken met veelal spullen uit China. In deze winkels is werkelijk alles te vinden wat u maar zoekt. Van dekbedden tot schroeven en vaak goedkoper dan in de grote bouwmarkten. Let er wel op dat er sprake kan zijn van mindere kwaliteit. Maar goed daar betaalt u ook naar.

Leroy Merlin

Dit is een Franse keten van bouwmarkten die handelt in doe-het-zelf en tuinspullen. Aan de Costa Blanca zitten er maar liefst elf.

Brico Depot

Deze bouwmarkt is net als de Leroy Merlin gespecialiseerd in doe-het-zelf en tuinspullen. Echter wordt deze zaak meer gezien als een low-cost bouwmarkt met veel goedkope aanbiedingen. Altijd handig om in de gaten te houden.

Conclusie: Wilt u uw droomhuis helemaal aanpassen naar uw wensen. Bezoek dan eens 1 van de bovenstaande bouwmarkten.

< Terug