Johan, Carine & Mathijs

En toen werd de droom tastbaar…

Na vele jaren denken, zoeken & dromen maar niet doen, trokken we onze stoute schoenen en hup de auto in naar de Second home beurs in Utrecht. Vanwege het klimaat en de korte vliegreis kozen we voor Spanje. Een paar uur liepen we verwonderd met een blik van “wat-een-aanbod” rond op de beurs, en besloten dan toch maar weer om deze af te sluiten met wat Spaanse Tapas.

Op weg naar de uitgang werden we aangesproken door alweer een verkoper…”op zoek naar iets in Spanje? Even wat tijd, dan geef ik je wat uitleg over de verschillende streken”

De rust en aangename verwelkoming deed ons halt houden bij RO SPAIN. De weken na de ontmoeting werd er gemaild, gebeld, gelachen en uiteindelijk een eerste vlucht geboekt voor een bezichtigingsreis! Het was een hartelijk weerzien, alles was fijn geregeld, van hotel, tot vele kilometers rondrijden, lachen, luisteren, lekkere hapjes, en weer veel lachen. Vooral het persoonlijke contact bleef opvallen. Dag 3 gingen we door de knieën voor de “atico” in resort SUNGOLFBEACH. We trokken huiswaarts met een tevreden gevoel. Een paar maanden later vlogen we een 2de keer naar Alicante voor het nodige papierwerk. Advocaat, bank, NIE-nummer, notaris, meubelwinkel…dag vullende-programma’s, alweer netjes geregeld. We sloten de 3-daagse af met een heus Spaans feest waar we ook Robert, zaakvoerder van RO SPAIN mochten ontmoeten…de dans lukte best, enkel de taal was een barrière! (No hablo Espagnol)

De verdere afwerking van de atico werd perfect opgevolgd, regelmatig kregen we updates, via bericht en telefoontjes.

Op 25 juli werden we officieel eigenaar. Op 8 augustus werden we verrast met foto’s en een telefoontje….de inrichting was compleet! Voor alles was gezorgd, van het meubilair, poetsproducten, de extra stopcontacten op het terras tot zelfs koffie!

En zo kunnen we ook in Spanje echt” thuis komen”….

Hasta Luego!

< Terug