Huis kopen Costa Cálida, Orihuela Costa, Ciudad Quesada

Spanje is vakantiebestemming nummer 1. In de zomer 2017 is er een stijging van ruim 10% van het aantal toeristen die Spanje bezoekt. Hotels en verhuur appartementen draaien op 100% van hun capaciteit.

De diversiteit van de Costa Blanca biedt voor elke persoon de mogelijkheid om een heerlijke vakantie door te brengen, maar ook steeds meer mensen nemen de stap om definitief in Spanje te komen wonen.

Costa Cálida, Orihuela Costa, Ciudad Quesada, Alicante

Costa Cálida, Orihuela Costa, Ciudad Quesada, Alicante

Er is groen, bergachtig landschap, golfbanen, kilometers lange witte zandstranden, prachtige baaien en nog veel meer.

Ciudad Quesada is een dorp gebouwd door de familie Quesada en grenst aan het grote zoutmeer van Torrevieja en La Mata. Een huis kopen hier is een goede investering gezien de korte afstand naar het strand (5 kilometer), de golfbanen en het prachtige natuurgebied. U vindt hier huizen, appartementen en villa’s, veelal in moderne stijl gebouwd.

Voor de mensen die toch wat meer bars en discotheken in de buurt willen hebben is het kopen van een appartement in Orihuela Costa ook een goede optie. Hier zijn vele stranden met leuke chiringuitos (strandtentjes) en kleine jachthavens. Orihuela Costa is vooral bekend om zijn grote winkelcentrum La Zenia Boulevard. Een van de grootste winkelcentra van Europa.

De afgelopen twee jaar kiezen ook veel mensen ervoor om een huis te kopen aan de Costa Cálida. De Costa Cálida is de kust van de provincie Murcia. De trekpleister is vooral de Mar Menor, de zee welke is opgesplitst door La Manga del Mar Menor, een schiereiland met vele appartementen, hotels en restaurants. Uitergeschikt voor watersport.

De Costa Cálida is goed bereikbaar via het vliegveld van San Javier, echter als het vliegveld Covera geopend wordt zullen de bezoekersaantallen toenemen, waardoor ook de prijzen van huizen en appartementen zullen stijgen. Het kopen van een appartement aan de Costa Cálida is dan ook interessant voor mensen die van hun rust houden, maar toch een goede investering willen doen op de lange termijn.

1 2 3