Huizen en appartementen kopen in Alicante

Alicante is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Alicante en is gelegen in de Comunidad Valenciana. De stad telt ruim driehonderdduizend inwoners en heeft prachtige witte zandstranden, mooie baaien en een goede gastronomie.

De stad is nog niet overspoelt door toerisme waardoor het nog echt een authentieke Spaanse stad is met alle gewoonten die daarbij horen.

Gezien het steeds populairder worden van deze regio, is een huis kopen in Alicante een intelligente investering. Alicante heeft dan ook het meest aangename klimaat van Spanje, waardoor veel Spanjaarden uit bijvoorbeeld Madrid op vakantie komen naar deze prachtige kustplaats.

Door het aangename klimaat is het mogelijk om het gehele jaar door te genieten van tapas en wijn op de vele terrassen die Alicante kent.

Alicante

Alicante

Een leuk uitstapje is ook de boot te nemen naar Tabarca, een eiland dat op 30 minuten van de haven van Alicante ligt. Vele goede restaurants zijn hier te vinden, en prachtige stranden met kristalhelder zeewater.

Het kantoor van RO Spain Real Estate is gelegen in het centrum van Alicante. Als u dan ook een huis wilt kopen in Alicante of omgeving, dan kunnen wij u daarbij goed van dienst zijn.

Als u op zoek bent naar een huis in het centrum of een appartement met zeezicht, kunnen wij u daarbij ook helpen. Maar ook appartementen of huizen in of in de omgeving van Alicante bieden wij aan. Dan wel rechtstreeks van ontwikkelaars en banken of van particulieren die hun huis willen verkopen.

Als u een appartement wilt kopen in Alicante of in de omgeving is het belangrijk dat u met een lokale makelaar uw zaken afhandelt, die bekend is in de zone.

Gezien de geografische ligging is het vinden van appartementen of huizen, die te koop staan met zeezicht geen probleem.

Het vliegveld van Alicante ligt op 20 minuten rijden van het centrum, maar ook de steden dichtbij Alicante, zoals Benidorm, San Juan en Santa Pola zijn snel en goed bereikbaar.

Alicante een bestemming die u zeker een keer bezocht dient te hebben.

1 2 3