Immo Costa Blanca, Alicante, Ciudad Quesada, Murcia

Spanje en vooral de Costa Blanca wordt elk jaar populairder. Dit door het heerlijke Middelandse zeeklimaat en vele zonuren per jaar.

Het aantal toeristen in Spanje dat besluit hun vakantie aan één van de Costa’s door te brengen blijft stijgen.

In de eerste 6 maanden van 2017 bezochten 36,3 miljoen toeristen Spanje, dit is een stijging ten opzichte van 2016 van 11,6% en het einde is nog niet in zicht.

Steeds meer toeristen kiezen ervoor om een vakantiewoning te huren in plaats van een hotel te boeken. In de eerste 6 maanden van 2017 zijn er meer dan 4 miljoen vakantiewoningen verhuurd. Een stijging ten opzichte van 2016 van 33,8%.

Conclusie:

Het is nu een goed moment om te investeren in vastgoed voor degene die een goed rendement zoeken voor hun investering (return on investment).

Uw Immo aan de Costa Blanca

Uw Immo aan de Costa Blanca

RO Spain is uw Immokantoor aan de Costa Blanca voor de aankoop van uw droomwoning, ons Immokantoor is gevestigd in Alicante centrum, waardoor wij zowel Immo aan de Costa Blanca Noord als Immo aan de Costa Blanca zuid kunnen aanbieden.

Ook voor Immo in Murcia of Ciudad Quesada kunt u bij ons Immokantoor in Alicante terecht.

Ons Immokantoor aan de Costa Blanca bestaat al langer dan 12 jaar, hierdoor hebben wij dan ook een ruime ervaring in de ontwikkeling, bouw en verkoop van Immo in Spanje.

Voor een persoonlijke ontmoeting hoeft u niet direct naar Spanje te komen, wij staan op alle Second Home beurzen in Nederland en België. Op deze vastgoedbeurzen leggen wij de eerste contacten met de toekomstige eigenaren van een huis in Spanje. Tevens zijn wij één keer per maand in Nederland, waarbij wij afspraken inplannen met toekomstige woningbezitters van een huis in Spanje.

Tevens voor belastingen, NIE nummer aanvragen in Spanje, aankoopbegeleiding, bouwinspecties, begeleiden van financieringsaanvragen en alle zaken die in verband staan met de aankoop van een woning in Spanje kunt u bij ons terecht.

Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen begeleiden in uw zoektocht naar uw droomhuis in Spanje.

1 2 3