Aleksandra Ryszkowska

Mijn avontuur begon in 2005 toen ik besloot te verhuizen naar een groen Ierland, waar ik 8 jaar woonde en studeerde. Daar heb ik geweldige mensen ontmoet en veel geleerd.

In 2013 werden mijn dromen werkelijkheid toen ik eindelijk naar Spanje verhuisde.

Costa Blanca trok meteen mijn aandacht. Deze prachtige regio gecombineerd met de meest spectaculaire stranden, historische monumenten en kastelen, heerlijke en authentieke gastronomie en adembenemende uitzichten die je de adem benemen… Ik kon niet zekerder zijn over mijn beslissing om voor altijd hier te blijven.

Ik ben blij en trots om deel uit te maken van spectaculaire team van professionals in RO Spain. RO Spain brengt de vastgoedsector naar een hoger niveau met zijn innovatieve aanpak, aandacht voor het kleinste detail en vooral, professionele en individuele zorg voor elke klant voor, tijdens en na de aankoop van een woning.

Mijn eigen kosmopolitische achtergrond en interesses in andere culturen, samen met een beheersing van verschillende Europese talen, geven me vertrouwen in het vermogen om de klanten te helpen, hun behoeften te begrijpen en ze helpen zoeken en vinden van hun droomhuis onder de Spaanse zon.

Wij doen er alles aan om de juiste woning te vinden voor onze klanten. RO Spain is een full service kantoor, die de nadruk legt op kwaliteit en niet de kwantiteit, en daar voel ik mij goed bij.

< Terug