Miranda Eekels

Na jaren te hebben gewerkt als Sales Assistant en HR Advisor voor internationale bedrijven in Nederland werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds 2017 pendel ik op en neer tussen Nederland, mijn geboorteland en mijn favoriete land Spanje.

De droom om me definitief in het land van zon, zee, strand, de heerlijke mediterrane keuken en niet te vergeten de hartstochtelijke Spanjaarden te vestigen was er al jaren.

Toen ik dan ook een baan aangeboden kreeg bij RO SPAIN REAL ESTATE was de beslissing snel genomen en raakte alles in een stroomversnelling.

Als voormalig HR Advisor sta ik voor communicatie, empathie, respect, enthousiasme en overtuiging. Persoonlijk contact en betrokkenheid met de gesprekspartner vormen de basis.

De visie van RO SPAIN REAL ESTATE in combinatie met de full service aan klanten waarbij de persoonlijke begeleiding voorop staat, sluit dan ook naadloos aan bij de waarden die voor mij belangrijk zijn; betrouwbaar, ervaren, professioneel, maar vooral persoonlijk.

Ik voel me dan ook bevoorrecht deel uit te maken van een passioneel team en te werken in de aangename atmosfeer aan de Spaanse Middellandse Zee.

Droomt u ook van een nieuwe woning aan de Spaanse Middellandse? Ik kan het u aanraden!

Wij nodigen u graag uit om samen met ons het zeer uitgebreide aanbod te komen bekijken en wij helpen en begeleiden u graag met uw zoektocht.

< Terug