WEBINAR: Wat moet ik weten bij de aankoop van een woning in Spanje?

Een webinar is een lezing, workshop, soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet. Het woord “webinar” is een samenvoeging van de woorden “web” en “seminar”. Deelnemers kunnen het seminar rechtstreeks op hun eigen computer volgen en de spreker zien en horen.

In deze tijden dat er geen bijeenkomsten van grotere groepen mogen en kunnen plaatsvinden, worden seminars nu steeds meer en meer online gegeven.

Gezien het aankopen van een woning in Spanje een belangrijke beslissing is, is het van belang om goed geïnformeerd te zijn over het aankoopproces, de jaarlijkse kosten, belastingen en het onderhoud van de woning.

Elke maand geven wij een webinar waar de onderstaande onderwerpen besproken worden en waarbij er vragen gesteld kunnen worden na afloop.

1) Informatie over Costa Blanca & Costa Cálida
2) Aankoopproces van een woning in Spanje
3) Jaarlijkse kosten na aankoop van de woning
4) Belastingen en verzekeringen
5) Valkuilen, waar moet ik opletten?
6) Waarom investeren aan de Costa Blanca of Costa Cálida?
7) Inspectietrip

Het doel van onze webinar is om een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te geven over alles wat er bij de aankoop van een woning in Spanje komt kijken.

De bezoekers van de webinar kunnen vanuit hun eigen huis met de computer, tablet of telefoon GRATIS deelnemen en participeren. Duur van onze webinar is 45 minuten.

Inschrijven voor de eerstvolgende Webinar kan via deze link.

< Terug