Leuk dagje uit in Elche, Alicante: Rio Safari Elche

Als u een woning bezit aan de Costa Blanca krijgt u hoogstwaarschijnlijk ook weleens bezoek. U wilt natuurlijk graag laten zien wat voor een prachtige woning u heeft bemachtigd via uw makelaar in Alicante. Wat is er dan leuker om een bezoek te brengen aan Rio Safari in Elche.

Om uw bezoek hieraan enigszins voor te bereiden zal hieronder een korte uitleg gegeven worden over dit prachtige park.

Rio safari is gevestigd in een groot palmenbos met de naam ‘Huerto de los Leones’ (boomgaard van de leeuwen). Dit staat zelfs op de Unesco lijst. Dit palmenbos in Elche telt meer dan 4000 palmen en geniet de beschermde status als werelderfgoed. Rio Safari Elche herbergt verschillende diersoorten van over de hele wereld.: schildpadden uit Florida, struisvogels, tijgers, zebra’s, kameleons, krokodillen, leeuwen, een Aziatische olifant en nog veel meer. Genoeg dieren om te ontdekken!

Bezoek de reptielengrot, de tempel met tijgers en het primateneiland voor de apen. Te bezichtigen van zeer dichtbij maar men kan ook actief met dieren bezig zijn zoals zwemmen met zeeleeuwen, rijden op een dromedaris of het zitten op een olifant. Voor elke leeftijdscategorie is er wat te doen.

Er is een treintje door het park voor de mensen die dat leuk vinden. Ook is alles te voet uitstekend te bereiken. U kunt tevens vrij het park in en uit lopen, restaurants bezoeken of zoals de Spanjaarden dat doen; zelf eten meenemen (en dat nuttigen op een picknickplaats). Tevens kunt u nog een bezoek brengen aan Karting Rio Safari.

Conclusie: U kunt uzelf en uw familie of vrienden een geweldige dag bezorgen om nooit meer te vergeten. Met een bezoek aan het dierenpark in Elche.

< Terug