Online taalcursus Spaans aan de Costa Blanca

U ziet u zelf vast al zitten in uw prachtige woning aan de Costa Blanca. Genietend van de zon en de prachtige omgeving. Uw makelaar aan de Costa Blanca heeft alles verder voor u geregeld.

Alleen dan komt u erachter dat u zich minder kunt redden in het Spaans dan u wellicht dacht. Of u komt bijvoorbeeld in een restaurant in Spanje en wilt iets in het Spaans bestellen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als u zich ook op deze manier kunt redden in Spanje. En het helpt wellicht uw integratieproces in Spanje.

De provinciale overheid, de Diputación de Alicante, stelt ook dit jaar weer online taalcursussen beschikbaar voor mensen die in de omgeving van Alicante wonen. Dit voor mensen die Spaans willen leren vanaf de basis of hun Spaans willen bijspijkeren. En het mooiste is; deze zijn geheel gratis te volgen vanaf verschillende niveaus.

De provincie promoot deze cursussen omdat het spreken van de Spaanse taal de buitenlanders helpt te integreren aan de Costa Blanca. In 2018 hebben circa 7000 mensen gebruik gemaakt van deze taalcursussen.

Belangstellenden kunnen zich opgeven via de website: www.ciudadanosextranjeros.es. De enige voorwaarden voor deelname aan deze gratis taalcursussen zijn:

  • Ingeschreven staan in het bevolkingsregister in de provincie Alicante.
  • Beschikken over een laptop, tablet of iets dergelijks met microfoon en speakers.
  • Een internetverbinding.

Conclusie: U kunt gemakkelijk uw integratieproces aan de Costa Blanca versnellen door gratis deel te nemen aan deze taalcursussen.

 

< Terug