Reviews

Betrokken direct en betrouwbaar.

Robert/ RoSpain heeft een persoonlijke benadering en is zeer betrokken in het vinden van een woning en alles er omheen. Juist het totale pakket en direct contact maakte het voor ons mogelijk om onze woning in Spanje te kopen. Ook voor de nazorg is Rospain een uitstekende partner om alles ook uit Nederland ( dus digitaal) te regelen.Wij hebben hierdoor de mogelijkheid gevonden om tijdens de covid periode de woning praktisch geheel op afstand aan te kopen. Zijn grote netwerk geeft hierbij zeer aan bijgedragen.
  - Alenda Golf - Alicante

  Goede professionele begeleiding van A tot Z!

  Goede begeleiding tijdens de aankoop van de woning. Advies, maar ook ondersteuning op alle onderdelen. Zeer prettig omdat het in Spanje toch een andere wetgeving is. Daarnaast super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader om ze aan te haken als je van plan bent om iets te kopen in Spanje.
  - Deurne

  Prima service en persoonlijke aandacht

  Zowel voor, tijdens, maar met name ook na de aankoop van het huis, hebben we prima service gekregen van RO Spain. Het blijft altijd spannend om een huis in het buitenland te kopen. RO Spain heeft in deze een aantal zorgen weggenomen, hetgeen wel prettig is; zeker wanneer je van afstand een aantal zaken moet regelen, die sowieso nieuw zijn of gewoon anders gaan dan in NL. Om dan een partner te hebben ter plekke, waarvan je weet dat het in goede handen is, voelt erg vertrouwd.
  - Hapert

  Een fijne, vlotte en succesvolle samenwerking met Robert, voor onze stek onder de Spaanse zon! Een

  Op zoek naar een vakantiehuis in Spanje, ontmoetten we Robert op de Second Home beurs. Hij viel ons op tussen alle andere standhouders en klikte het meteen.Robert kent de Spaanse huizenmarkt in de regio Costa Blanca door en door, luisterde heel goed naar onze wensen en stelde ons tijdens een bezichtigingsronde een aantal gepaste panden voor waardoor we heel doelgericht konden tewerk gaan. Zijn begeleiding is excellent, je kan met al je vragen bij Robert en zijn team terecht, zowel voor als na de verkoop, en er komt steeds snel een reactie. Robert is heel vakkundig en erg klantvriendelijk en geeft goeie tips en advies, zowel praktisch als administratief.Het aankoopproces is vlot en zonder stress verlopen, we zouden meteen weer met hem samenwerken.
  - Leuven, België

  betrokken en vertrouwd

  Wij hebben met de begeleiding van Robert een woning aangekocht , Robert ons met de juiste mensen in contact gebracht en heeft ons erg geholpen met zijn altijd snelle inzet en reactie .
  - de Meern

  Optimaal begeleid van A tot Z!

  Robert en zijn medewerkers is niet niets te veel. Zeer klantvriendelijk en empathisch. Kan geen minpunt bedenken. Gedurende het gehele aankoopproces geen stress gekend. Hij kent de regio goed, geeft waardevolle tips en bovenal luistert hij uitstekend en vertaalt wensen in concrete tips en adviezen.
  - Winterswijk

  Geweldig

  Super blij met onze nieuwe appartement en de super fijn begeleiding van het hele trajectEr zijn veel makelaars die veel beloven maar deze maakt het waarOnze oude woning binnen 3 maanden verkochtEn ons zorgeloos gesteld en super begeleid naar ons nieuwe appartementNogmaals bedankt voor de fijn en super zorgelozen begeleiding van alles wat er in en om een nieuwe appartement te maken heeftWij kunnen deze bij iedereen aanbevelenGroetjes Noud en Monique Verstappen
   - Hapert

   Super toffe en snelle service

   Wij zijn heel tevreden met onze fijne, vlotte en succesvolle samenwerking met Robert. Hadden we een vraag dan moesten we maar bellen, mailen of Whatsappen. We kregen meteen een antwoord. In Spanje werden we super onthaald en als royalty's behandeld 🙂 SupercontentBenny, Annick & Brin
    - Oudsbergen-Opglabbeek

    Uitstekend

    Uitstekend
    - Hapert

    Klantgericht en professioneel.

    Kennis van de huizenmarkt en klantgerichtheid bleken grote troeven in de begeleiding van onze zoektocht naar een tweede verblijf. De keuze werd na gerichte bezoeken snel gemaakt en ook in het administratieve proces van de aankoop konden we op professioneel advies rekenen.
    - Londerzeel

    Top begeleiding en hebben goed geluisterd naar mijn wensen

    Na op stap geweest te zijn met verschillende makelaars aan de Costa Blanca, uiteindelijk met Robert van RO Spain onderweg geweest.Totale begeleiding, zowel bij de selectie van de woningen, juridisch en belastingen.Uit de gemaakte selectie door Robert hebben wij ons droomhuisje gevonden en gekocht, direct aan de kust vlakbij Alicante
    - Den Bosch

    Alles heel vlot verlopen

    Geen moeite teveel, alles vlekkeloos verlopen.Perfecte service, zowel voor, tijdens en na de verkoop.
     - Brugge

     Wat we ook nog doen in Spanje, nooit zonder Robert !

     Robert is een topmakelaar, die heel goed luistert naar wat jouw wensen zijn, je alternatieven aanbiedt om zeker te zijn dat ook jij zeker bent van jouw wensen en er vervolgens vol mee aan de slag gaat om te zoeken wat het beste bij je past. Geen moeite is te veel ! In de toch wel bijzonder coronatijden, bemoeilijkt door de lock down, heeft hij alle moeite gedaan om ervoor te zorgen dat alles goed zou komen, extra services werden spontaan en zonder probleem aangeboden. Wij zijn supertevreden !
      - Villamarting

      Zeer klantvriendelijk !

      Ben goed geholpen met m’n aankoop en ook de bijkomende zaken worden goed geregeld door RO Spain
      - Guardamar

      Dromen worden werkelijkheid...

      Al een lange tijd waren wij opzoek naar een huis in Spanje. Het lukte ons maar niet om ons droomhuis te vinden. Uiteindelijk besloten wij naar de Second Home beurs te gaan in Utrecht. Wij hadden vlak voordat wij naar de Second home beurs gingen een huis op het oog in Alicante. Op de Second Home beurs ontmoeten wij Robert van Ro-Spain Real Estate en het klikte meteen en zo begon ons avontuur.Robert heeft een heel belangrijke rol gespeeld bij het kopen van het huis. Hij heeft ons van begin tot eind geholpen. Zo heeft hij ons in contact gebracht met een goede en betrouwbare advocaat, architect, aannemer etc. Daar stopte het niet bij hij is ook meerdere keren tijdens de verbouwing langs geweest bij het huis om het te controleren en ons op de hoogte te brengen van de status als wij zelf in Nederland waren. Tevens heeft hij ons ook geadviseerd waar wij meubels konden kopen en is hij zelfs mee geweest naar de meubelzaken.Zonder Robert's hulp zou het allemaal veel langer hebben geduurd en veel meer tijd, geld en moeite hebben gekost. Hij heeft het hele proces professioneel begeleid met alles erop en eraan. Robert heeft ervoor gezorgd dat je het kopen van een huis in Spanje ervaart als iets leuks, bijzonders en zorgeloos. Bedankt Robert! Je hebt ons geweldig geholpen.Kortom Ro-Spain Real Estate is een echte aanrader als je een huis is Spanje zoekt je wordt van begin tot eind geholpen bij het hele proces van een huis kopen, verbouwen en inrichten. Met Ro-Spain Real Estate aan je zijde is een huis kopen is Spanje echt een droom die werkelijkheid wordt!
       - Amsterdam
       26 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10