Reviews

betrokken en vertrouwd

Wij hebben met de begeleiding van Robert een woning aangekocht , Robert ons met de juiste mensen in contact gebracht en heeft ons erg geholpen met zijn altijd snelle inzet en reactie .
- de Meern

Optimaal begeleid van A tot Z!

Robert en zijn medewerkers is niet niets te veel. Zeer klantvriendelijk en empathisch. Kan geen minpunt bedenken. Gedurende het gehele aankoopproces geen stress gekend. Hij kent de regio goed, geeft waardevolle tips en bovenal luistert hij uitstekend en vertaalt wensen in concrete tips en adviezen.
- Winterswijk

Geweldig

Super blij met onze nieuwe appartement en de super fijn begeleiding van het hele trajectEr zijn veel makelaars die veel beloven maar deze maakt het waarOnze oude woning binnen 3 maanden verkochtEn ons zorgeloos gesteld en super begeleid naar ons nieuwe appartementNogmaals bedankt voor de fijn en super zorgelozen begeleiding van alles wat er in en om een nieuwe appartement te maken heeftWij kunnen deze bij iedereen aanbevelenGroetjes Noud en Monique Verstappen
  - Hapert

  Super toffe en snelle service

  Wij zijn heel tevreden met onze fijne, vlotte en succesvolle samenwerking met Robert. Hadden we een vraag dan moesten we maar bellen, mailen of Whatsappen. We kregen meteen een antwoord. In Spanje werden we super onthaald en als royalty's behandeld 🙂 SupercontentBenny, Annick & Brin
   - Oudsbergen-Opglabbeek

   Uitstekend

   Uitstekend
   - Hapert

   Klantgericht en professioneel.

   Kennis van de huizenmarkt en klantgerichtheid bleken grote troeven in de begeleiding van onze zoektocht naar een tweede verblijf. De keuze werd na gerichte bezoeken snel gemaakt en ook in het administratieve proces van de aankoop konden we op professioneel advies rekenen.
   - Londerzeel

   Top begeleiding en hebben goed geluisterd naar mijn wensen

   Na op stap geweest te zijn met verschillende makelaars aan de Costa Blanca, uiteindelijk met Robert van RO Spain onderweg geweest.Totale begeleiding, zowel bij de selectie van de woningen, juridisch en belastingen.Uit de gemaakte selectie door Robert hebben wij ons droomhuisje gevonden en gekocht, direct aan de kust vlakbij Alicante
   - Den Bosch

   Alles heel vlot verlopen

   Geen moeite teveel, alles vlekkeloos verlopen.Perfecte service, zowel voor, tijdens en na de verkoop.
    - Brugge

    Wat we ook nog doen in Spanje, nooit zonder Robert !

    Robert is een topmakelaar, die heel goed luistert naar wat jouw wensen zijn, je alternatieven aanbiedt om zeker te zijn dat ook jij zeker bent van jouw wensen en er vervolgens vol mee aan de slag gaat om te zoeken wat het beste bij je past. Geen moeite is te veel ! In de toch wel bijzonder coronatijden, bemoeilijkt door de lock down, heeft hij alle moeite gedaan om ervoor te zorgen dat alles goed zou komen, extra services werden spontaan en zonder probleem aangeboden. Wij zijn supertevreden !
     - Villamarting

     Zeer klantvriendelijk !

     Ben goed geholpen met m’n aankoop en ook de bijkomende zaken worden goed geregeld door RO Spain
     - Guardamar

     Dromen worden werkelijkheid...

     Al een lange tijd waren wij opzoek naar een huis in Spanje. Het lukte ons maar niet om ons droomhuis te vinden. Uiteindelijk besloten wij naar de Second Home beurs te gaan in Utrecht. Wij hadden vlak voordat wij naar de Second home beurs gingen een huis op het oog in Alicante. Op de Second Home beurs ontmoeten wij Robert van Ro-Spain Real Estate en het klikte meteen en zo begon ons avontuur.Robert heeft een heel belangrijke rol gespeeld bij het kopen van het huis. Hij heeft ons van begin tot eind geholpen. Zo heeft hij ons in contact gebracht met een goede en betrouwbare advocaat, architect, aannemer etc. Daar stopte het niet bij hij is ook meerdere keren tijdens de verbouwing langs geweest bij het huis om het te controleren en ons op de hoogte te brengen van de status als wij zelf in Nederland waren. Tevens heeft hij ons ook geadviseerd waar wij meubels konden kopen en is hij zelfs mee geweest naar de meubelzaken.Zonder Robert's hulp zou het allemaal veel langer hebben geduurd en veel meer tijd, geld en moeite hebben gekost. Hij heeft het hele proces professioneel begeleid met alles erop en eraan. Robert heeft ervoor gezorgd dat je het kopen van een huis in Spanje ervaart als iets leuks, bijzonders en zorgeloos. Bedankt Robert! Je hebt ons geweldig geholpen.Kortom Ro-Spain Real Estate is een echte aanrader als je een huis is Spanje zoekt je wordt van begin tot eind geholpen bij het hele proces van een huis kopen, verbouwen en inrichten. Met Ro-Spain Real Estate aan je zijde is een huis kopen is Spanje echt een droom die werkelijkheid wordt!
      - Amsterdam

      super

      Robert staat voor je klaar met veel kennis en kunde. Als je een huis zoekt in de costa blanca, zou ik altijd Robert uitkiezen om je te begeleiden. Uitstekende contacten op de lokale markt, dus ook hulp bij fiscale zaken, contracten, bouwen/ontwerpen en meer. Gr. Victor van Iersel
      - Amsterdam

      Professioneel kantoor met kennis van zaken

      Er zijn genoeg makelaars die Spaans vastgoed verkopen en op internet is er genoeg aanbod te vinden, alleen wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om ons appartement bij RO Spain te kopen. Een professioneel kantoor die de Spaanse en Nederlandse taal beheerst en ons volledig heeft begeleid, door de Spaanse wetgeving en regels, vanaf aankoop tot oplevering van het appartement. Onze ervaring is, je hebt een makelaar nodig die kennis heeft van de Spaanse markt, zo zijn wij in contact gekomen met Robert Openneer van Ro Spain. Hij neemt de tijd en begeleid je in het Spaans aankoopproces, alles op een persoonlijke prettige en relaxte manier waarbij er gelukkig ook tijd voor humor is. Wij raden een samenwerking met Ro Spain aan !
      - Eindhoven

      Een echte aanrader

      Via de second home beurs zijn we in contact gekomen met Robert Openneer. We waren al een tijdje aan het denken over een tweede woning in Spanje; een appartement of een kleine woning leek ons wel iets, maar we waren helemaal niet bekend met Spanje. Via Ro Spain of te wel Robert hebben we de omgeving van Alicante een beetje leren kennen. Hij heeft ons appartementen laten zien en een geschakelde woning, voor dit laatste zijn we gevallen.We zijn heel erg tevreden hoe dit allemaal verlopen is hun service is top van NIE-nummer tot advocaat en notaris, de hele aankoopbegeleiding.Kortom met de vakkundige hulp van Robert zijn we nu trotse eigenaars van een mooie woning in Daya Vieja.
       - Berg en Terblijt

       Wim heeft heel veel tijd besteed aan ons

       Wim heeft ons heel goed begeleid bij onze zoektocht. Vooraf heeft hij telefonisch onze wensen, ons budget, ... besproken om dan heel gericht woningen en appartementen te bezoeken, die allemaal aan onze wensen voldeden. Het maakte dat we een heel groot aanbod hadden om uit te kiezen.Ook de dienst na verkoop is super: de paar kleine problemen die er bij de oplevering waren, werden door Paula heel goed opgevolgd en binnen de kortste keren opgelost.
       - België
       22 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10