Katarzyna Stadnicka

5 jaar geleden ben ik mijn avontuur in het vastgoed begonnen in Schotland en Polen, en op dit moment druk aan het werk met de Spaanse vastgoedmarkt. In 2011 ben ik afgestudeerd aan Universiteit van Polen in Public Relations &  Corporate Identity.

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Edinburgh waar ik mijn Cambridge cerficaat heb behaald. Dit zelfde jaar ben ik op vakantie gegaan naar Spanje, waar ik al snel doorhad dat ik hier permanent wilde wonen. Op dit moment ben ik werkzaam bij RO Spain Real Estate bij de sales- en marketingafdeling.

Ik pas mijzelf snel aan de omstandigheden en ben altijd op zoek naar oplossingen en verbeteringen. Graag beschrijf ik mijzelf als een betrouwbaar, gevoelig en loyaal persoon. Ik geniet van werken met mensen en vooral om het helpen om hun dromen in Spanje waar te maken. Elke dag ga ik met een groot plezier naar mijn werk waar ik samenwerk met een team met veel ervaring.

Wij bieden een full service aan onze klanten, dat aan de verwachtingen voldoet van de meest veeleisten de klanten. Mijn doel is om tevreden klanten te hebben op basis van een samenwerking van vertrouwen van beide kanten.

< Terug