Schrijf een review

Appartement met uitzicht op zee in Orihuela Costa

Dit exclusieve wooncomplex heeft appartementen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses met grote terrassen die uitkijken op de zee en de natuur. Het heeft twee complete badkamers uitgerust met meubilair en een compleet uitgeruste douche. De woonkamer heeft grote ramen met een geïntegreerde keuken van modern design, die voorzien is van meubels en inbouwapparatuur….

Lees meer

Moderne appartementen Mar Menor

Exclusieve appartementen met prachtig uitzicht op La Manga van de Mar Menor. Alle appartementen zijn zo ontworpen om zoveel mogelijk licht in de woning te verkrijgen. Dit om te kunnen genieten van het mooie uitzicht, gezien het complex aan het strand Paraíso ligt met grote terrassen om zo optimaal van de omgeving te kunnen genieten….

Lees meer

Appartement met zeezicht Finestrat

Prachtig appartement met terras en uitzicht op de Middellandse zee. De woningen zijn uitgerust met laatste technologie betreffende isolatie zowel thermisch als akoestisch, airconditioning etc. De indeling is als volgt; ruime living met open keuken geheel ingericht, 2 slaapkamers met inbouwkasten en 2 complete badkamers. Ruim terras, eigen parkeerplaats en opslagruimte. Deze zeer complete urbanisatie…

Lees meer