De grenzen van Spanje gaan in juli weer open!

Inmiddels zit de gehele Costa Blanca in het “Nieuwe Normaal” en de eerste toeristen zijn weer aan het genieten van het Middellandse zeeklimaat.

Alle landsgrenzen zijn weer open en er wordt weer gevlogen. Het toerisme in Spanje vertegenwoordigt 14% van het BBP (Binnenlands Bruto Product) met 87 miljoen toeristen op jaarbasis is en blijft Spanje nog altijd vakantiebestemming nummer 1.

Belangrijk om te weten is dat Spanje er alles aan doet om er voor te zorgen dat toeristen veilig op vakantie kunnen komen. Dit in het belang van de reizigers en van de lokale bevolking.

Dit is goed nieuws voor de toeristen en eigenaren van een (2e) woning in Spanje. Maar ook zeker goed nieuws voor de hotels, restaurants en andere gelegenheden die afhankelijk zijn van het toerisme.

Degene die een inspectietrip met ons hadden gepland de afgelopen maanden en niet hebben kunnen reizen, kunnen ook weer naar Spanje komen om de omgeving met ons te komen verkennen en woningen te bekijken.

De stranden zijn open, de terrassen worden weer goed bezocht en iedereen kan weer genieten van het heerlijke Middellandse zeeklimaat, gastronomie en prachtige omgeving die dit stukje Spanje biedt.

De vliegmaatschappijen in Spanje hebben besloten om de vliegtickets goedkoper aan te bieden om zo het toerisme te stimuleren.

< Terug