Nieuwe tijden, nieuwe werkwijze

Het zijn rare tijden, waarbij alles wat “normaal” was nu opeens niet meer vanzelfsprekend is.

Veel mensen wereldwijd ervaren nadelige gevolgen van deze COVID-19 pandemie, die alle huishoudens getroffen heeft. Lock downs, het sluiten van bedrijven, hele branches, scholen en nog veel meer.

Eén van de gevolgen van deze pandemie is ook dat het internationale vliegverkeer en in Spanje ook het nationale vliegverkeer is stilgelegd. Bovendien zijn de grenzen gesloten, waardoor vrij reizen binnen Europa op dit moment niet tot de mogelijkheden behoort.

RO Spain Real Estate is een dynamisch bedrijf dat zich aanpast aan veranderende omstandigheden om zo toch nog altijd onze “full service” aan onze klanten te kunnen blijven aanbieden.

Totdat er weer gereisd kan worden naar de Costa Blanca, waar wij inmiddels volop genieten van de lente met zomerse temperaturen, bieden wij een virtuele service aan speciaal voor die klanten die interesse hebben in de aankoop van een woning in Spanje, maar door de restricties niet op inspectietrip kunnen komen op dit moment.

Samen met u maken wij een mooie selectie van woningen en/of appartementen.

Wij maken met u een afspraak om door middel van Facetime/videochat door de woningen te lopen, en de omgeving te laten zien, zodat u vanuit uw huis een goede indruk krijgt.

Dit is een voorbereiding en introductie op de inspectietrip die wij gaan organiseren zodra er weer gereisd kan worden naar Spanje.

Mocht het zo zijn dat u interesse heeft in één van de woningen, dan kan deze vrijblijvend gereserveerd worden. Dit betekent dat er een kleine aanbetaling gedaan moet worden om de woning uit de verkoop te halen (zodat de desbetreffende woning niet aan derden verkocht kan worden).

Als blijkt dat wanneer u weer mag reizen en de woning ter plaatse komt bekijken en dat de gereserveerde woning toch niet is wat u ervan verwacht had, dan kan deze aanbetaling gebruikt worden voor de aankoop van een andere woning..

Deze virtuele service is te boeken vanaf 11 mei a.s.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer gedetailleerde informatie info@ro-spain.com

< Terug