Second Home Beurzen in Nederland en België

Droom je van een eigen vakantiehuis? Op de Second Home Beurs ontdek je hoe ook jij deze droom kunt laten uitkomen. Laat je inspireren door meer dan 150.000 vakantiewoningen in ruim 30 landen onder één dak. Of laat je informeren door de vele aanwezige deskundigen die tijdens de seminars met persoonlijk advies graag helpen.

Dus… blijft het bij je dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs jouw eerste stap naar een tweede huis?

Dat is de tekst ter introductie van de beurzen en gedurende de beurzen van oktober 2021 te Utrecht en Gent hebben velen gekozen voor de eerste optie en daadwerkelijk een bezoek gebracht aan de Second Home Beurs.

In Utrecht hadden we een recordaantal van meer dan 8.000 bezoekers. Het was de drukste beurs sinds jaren zo niet ooit! Ook in Gent was het bezoekersaantal boven verwachting.

Het waren hele drukke dagen en van ’s ochtends 10.00 uur tot sluitingstijd was het een gezellige drukke sfeer in de beurshallen. Zeker op de Spaanse stands toonden velen serieuze interesse in een tweede woning of woning voor permanent verblijf.

Ondanks de prijsstijging die we nu wel in de markt zien, spreken we nog steeds van aantrekkelijke huizenprijzen – vooral ten opzichte van Nederland en België – lage kosten in levensonderhoud, een heerlijk klimaat, de lekkere Spaanse keuken en het maandenlange buitenleven; alles bij elkaar genoeg redenen voor de aanschaf van een woning in Spanje.

De Spaanse woningmarkt is enorm aangetrokken en na de beurs volgden – en nog steeds lopen onze agenda’s bij RO Spain Real Estate vol – vele bezichtigingsbezoeken van mensen op zoek naar een droomwoning. Deze bezoeken eindigen in de meeste gevallen dan ook in een aankoop en dus weer een gelukkige eigenaar! En gelijk hebben ze; want waarom wachten als het nu kan!

Wij van RO Spain Real Estate kijken nu alweer uit naar de volgende Second Home Beurs, 29 en 30 januari 2022 in Maastricht.

Maar als u van plan bent uw droomhuis in Spanje aan te kopen, neem dan gerust nu al contact met ons op om alvast een afspraak in te plannen en naar Spanje te komen.

Wij tonen u met heel veel plezier en deskundigheid de verschillende showwoningen en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze.

RO Spain Team

< Terug