Barbara Burm

Een aantal jaar gelden kwamen wij in contact met Robert van RO Spain tijdens onze zoektocht naar een vakantiehuis in Spanje. De regio Alicante kenden we toen al redelijk goed door alle vakanties die we daar hebben doorgebracht.

Als dochter uit een vliegersfamilie heb ik veel van de wereld mogen zien maar toch is het Spanje dat mijn hart gestolen heeft.

Tijdens onze huizenkijkdag met Robert bleek er een goede klik te zijn.

Geboren uit Italiaans/ Nederlandse ouders ben ik een groot gedeelte van mijn jeugd tweetalig opgevoed.

Op het VWO bleek dat talen leren mij goed lag. Naast Nederlands en Italiaans spreek ik dan ook Duits, Frans, Engels en ben ik nu hard aan mijn Spaans aan het werken.

De laatste jaren heb ik als zelfstandig ondernemer in de retail gewerkt. Het makelaarsvak heeft mij altijd aangesproken en is het helemaal fantastisch als je dat mag doen in zo’n prachtige omgeving waar elke dag toch als vakantie voelt.

Tel daar het super vriendelijke, behulpzame en professionele team van RO Spain bij op en je hebt een topcombinatie.

Wij hebben inmiddels een prachtig huis gevonden waar we eindeloos van genieten met onze vier kinderen. We hopen binnen een aantal jaar ons definitief in Spanje te vestigen.

Zelf maak ik nu ook deel uit van het RO Spain team en als ervaringsdeskundige help ik graag andere Spanjeliefhebbers bij het vinden van hun droomwoning in Spanje.

Tot in Alicante!

< Terug