Elisa Van Musscher

Ik ben blij dat ik mijzelf mag voorstellen als Sales Advisor van RO Spain. Ik ben meertalig, Nederlands, Engels, Duits en gewend met vele mensen en culturen te werken.

Als sinds meer dan 7 jaar woon en werk ik in Spanje, na jaren als ondernemer te hebben gewerkt in Nederland. Als voormalig business coach en directeur van een grote onderneming waarin ik Marketing, communicatie en HRM in mijn portfolio had kun je van mij een professionele en vooral ook persoonlijke benadering verwachten.

Ik kom uit een makelaarsgezin en mijn familie heeft nog steeds een makelaardij in Nederland. Al jong ben ik door mijn vader opgeleid in het vak en daarna heb ik een aantal jaren bij een bank gewerkt in Nederland.

Daarom was de stap gemakkelijk om hier in Spanje als makelaar weer aan de slag te gaan. Oude liefde roest niet, maar heeft nu een extra dimensie door de fantastische omgeving.

Ik ben eerst bij een lokale Spaanse makelaar in bestaande bouw aan de Costa Blanca een aantal jaren aan de slag gegaan, om de taal, cultuur, juridische zaken en manieren van zaken doen te leren kennen. Kortom om goed te integreren en een stevige basis te leggen voor mijn nieuwe start en job. Na 4 jaar ben volop aan de slag als Sales Advisor aan de Costa Blanca met specialisatie in de nieuwbouw. Daar gaat mijn hart nog sneller van kloppen, want de keuze uit de vele prachtige nieuwbouwprojecten, hoogwaardige kwaliteiten, professionaliteit van de projectontwikkelaars en met name ook de prachtige locaties maken me iedere dag weer blij. Net als mijn kopje koffie of lunch in het zonnetje samen met mijn klanten. Tussendoor even een lokale markt bezoeken of het strand en dan weer verder op pad naar het volgende mooie appartement of villa.

Zon, zee, strand, lekker eten, cultuur, gastvrije Spanjaarden en leuke internationale klanten. Voor mij kan het niet beter en ik geniet iedere dag weer van. Het is fantastisch om klanten op weg te helpen, niet alleen om het huis van hun dromen te kopen, maar ook vooral kennis te laten maken met Spanje waar ik verliefd op ben geworden.

< Terug