Florencia Juncosa

In 2020 heb ik de beslissing genomen om mijn geboorteland, Argentinië, te verlaten en te emigreren naar Spanje, waar een deel van mijn familie vandaan komt. Een beetje zoeken naar mijn roots en een ander deel betrof de zoektocht naar een betere toekomst.

Voordat ik in Spanje aankwam, reisde ik ongeveer zes maanden door Costa Rica en de Verenigde Staten, een avontuur voordat ik uiteindelijk mijn koffers uit elkaar haalde en me in één stad vestigde.

Zodra ik in Alicante aankwam, voelde ik dat dit de ideale plek voor mij was. Het klimaat, de landschappen, de gastronomie, de architectuur. Ze overtroffen mijn verwachtingen.

Een paar maanden na aankomst kreeg ik de kans om bij Ro Spain Real Estates te werken en sindsdien zijn mijn functies in het bedrijf gewijd aan de verkoop en after-sales.

Een van de dingen die het meest opvallen aan Ro Spain zijn de persoonlijke warmte, de werkomgeving en het vertrouwen onder de collega’s; kwaliteiten die zich uitstrekken tot het omgaan met klanten.

De service die we bieden is uitstekend en mijn doel is om zowel in het verkoopproces als in de daaropvolgende fasen maximale persoonlijke aandacht te geven.

< Terug