Sofie De Pauw

Na 5 jaar gewerkt te hebben als Showroom Manager voor een communicatie- en PR agentschap in Antwerpen, was het tijd voor een nieuw avontuur. Ik besloot mijn passie voor mode verder na te jagen en ging van start als Sales Executive voor een klein Belgisch modelabel. Dat zelfde jaar kreeg ik de buitenkans om te gaan werken in Mexico.

In Mexico werkte ik 1 jaar als Travel Sales Consultant voor een Nederlands Destination Management Company, waardoor ik de unieke kans kreeg de mooiste plekjes van Mexico te kunnen ontdekken.

Na 2 jaar in Mexico gewoond te hebben vond ik het tijd was om mijn koers te wijzigen naar mijn favoriete land, Spanje. Wie wil er nu geen 300 dagen zon per jaar, siësta’s en heerlijk Mediterraans eten iedere dag van de week? De beslissing was dan ook heel makkelijk genomen.

Na amper 1 maand kreeg ik de kans om te werken bij RO SPAIN REAL ESTATE. Zonder ervaring maar met enorme leergierigheid prijs ik mijzelf gelukkig terecht te zijn gekomen in zo een leuke werkomgeving. Bij RO SPAIN REAL ESTATE staat de klant centraal en wordt deze van begin tot einde persoonlijk begeleid. Ik beschrijf mijzelf graag als een eerlijk, oprecht en betrouwbaar persoon en vind mij dan ook helemaal terug in deze manier van werken.

< Terug