Wat is een inspectietrip?

Een inspectietrip is een bezichtigingsreis, waarbij geïnteresseerden in de aankoop van een woning aan de Costa Blanca of Costa Cálida de omgeving met ons komen verkennen en het bekijken van woningen aan de hand van hun wensen en budget.

Waarom is een inspectietrip zo belangrijk?
Om een goede indruk te krijgen van de omgeving en de woningen moet de sfeer geroken en geproefd worden, een gevoel wat onmogelijk te verkrijgen is met foto’s of video’s.

Tijdens uw bezoek laten wij u de omgeving en een selectie woningen zien, leggen wij u alles uit betreffende omgeving, aankoop van een woning in Spanje, belastingen en alles waar u rekening mee dient te houden.

U verblijft in een 4 sterrenhotel op een top locatie in het centrum van het bruisende Alicante, tegen een gereduceerd tarief.

Een inspectietrip ziet er normaal gesproken als volgt uit, maar kan altijd worden aangepast aan de wensen en mogelijkheden van onze klanten.

DAG 1
Uw vertrek naar Spanje waar wij u op komen halen van de luchthaven. Dezelfde dag laten we de omgeving zien, alsmede verschillende woningen en projecten.

DAG 2
We bezoeken de projecten en woningen die uw uiteindelijke voorkeur genieten. Tevens nemen we het gehele aankoopproces door en waar u allemaal rekening mee dient te houden. Indien u wenst in bij zijn van een aangestelde advocaat.

DAG 3
Na uw zonnig verblijf in Spanje en een goede indruk van omgeving en de woningen, brengen wij u naar de luchthaven, mogelijk als gelukkige eigenaar van uw droomhuis in Spanje!

Wij gaan niet voor een snelle verkoop, daarom nemen wij onze tijd met onze klanten, zodat zij de juiste beslissingen nemen. Ook na de aankoop onderhouden wij een intensief contact met de nieuwe huiseigenaren en verzorgen wij de jaarlijkse belastingaangiften.

< Terug